Samsungin yllätys -- Tulossa kolme uutta Galaxy S10 -puhelinta

Manu Pitkänen

Samsungin yllätys -- Tulossa kolme uutta Galaxy S10 -puhelinta
Mikäli eteläkorealaisen The Bell -julkaisun tiedot pitävät paikkansa, niin ensi keväänä Samsung aikoo esitellä peräti kolme uutta Galaxy S10 -puhelinmallia.

Tieto ei ole siinä mielessä yllättävä, että Applekin aikoo esitellä tulevana syksynä kolme uutta iPhonea. Samsung saattaa siis ottaa mallia Applesta, joka on tuomassa markkinoille kookkaan iPhone X Plussan, iPhone X:n päivitetyn version sekä edullisen LCD-näyttöisen mallin.

Samsungilta on niin ikään tulossa kookas Galaxy S10+ sekä hieman pienemmällä näytöllä varustettu Galaxy S10. Parivaljakon rinnalle on tulossa myös edullisempi malli, joka sijoittuisi juurikin S-mallistoon, eikä A- tai J-mallistoihin.

The Bellin mukaan Galaxy S10+:ssa olisi kolmoiskamera. Rinnatusten olisivat laajakulmainen linssi sekä tele-linssi, joissa molemmissa on 12 megapikselin kenno. Kolmas kamera olisi 120 asteen laajakulmaisella optiikalla varustettu 16 megapikselin kamera. Puhelimen etupuolella olisi vuorostaan kaksoiskamera.

Aiemmin The Bell uutisoi, että Galaxy S10 -puhelimissa olisi näyttöön integroitu sormenjälkilukija ja 3D-kasvojentunnistus.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.