>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin yllätys -- Tulossa kolme uutta Galaxy S10 -puhelinta

Manu Pitkänen

Samsungin yllätys -- Tulossa kolme uutta Galaxy S10 -puhelinta
Mikäli eteläkorealaisen The Bell -julkaisun tiedot pitävät paikkansa, niin ensi keväänä Samsung aikoo esitellä peräti kolme uutta Galaxy S10 -puhelinmallia.

Tieto ei ole siinä mielessä yllättävä, että Applekin aikoo esitellä tulevana syksynä kolme uutta iPhonea. Samsung saattaa siis ottaa mallia Applesta, joka on tuomassa markkinoille kookkaan iPhone X Plussan, iPhone X:n päivitetyn version sekä edullisen LCD-näyttöisen mallin.

Samsungilta on niin ikään tulossa kookas Galaxy S10+ sekä hieman pienemmällä näytöllä varustettu Galaxy S10. Parivaljakon rinnalle on tulossa myös edullisempi malli, joka sijoittuisi juurikin S-mallistoon, eikä A- tai J-mallistoihin.

The Bellin mukaan Galaxy S10+:ssa olisi kolmoiskamera. Rinnatusten olisivat laajakulmainen linssi sekä tele-linssi, joissa molemmissa on 12 megapikselin kenno. Kolmas kamera olisi 120 asteen laajakulmaisella optiikalla varustettu 16 megapikselin kamera. Puhelimen etupuolella olisi vuorostaan kaksoiskamera.

Aiemmin The Bell uutisoi, että Galaxy S10 -puhelimissa olisi näyttöön integroitu sormenjälkilukija ja 3D-kasvojentunnistus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.