>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android P on pian täällä – Viimeinen beta julkaistu

Manu Pitkänen

Android P on pian täällä – Viimeinen beta julkaistu
Google on julkaissut viidennen ja samalla viimeisen developer preview -ennakkoversion myöhemmin syksyllä julkiseen jakeluun tulevasta Android P -käyttöjärjestelmästä. Tuoreimmassa beta-versiossa on paikallaan kaikki järjestelmän toimintaan vaikuttavat ominaisuudet.

Mitään suurempia tunnettuja bugejakaan ei ole enää tiedossa, joten kokeilunhaluisimmat voivat kohtalaisen turvallisin mielin ladata ja asentaa ennakkoversion puhelimeensa – luonnollisestikaan keskeneräistä käyttöjärjestelmää ei kannata koskaan ladata päivittäisessä käytössä olevaan laitteeseen.

Android P sisältää paljon käyttöjärjestelmän ulkoasuun ja käyttökokemukseen vaikuttavia muutoksia. Käyttöliittymän ikkunoinnissa on siirrytty pyöreälinjaisempaan suuntaan ja lisäksi käyttöjärjestelmään on lisätty tuki erilaisille näytön yläreunan loveille. Uusissa älypuhelimissa on yleistymässä trendi, jossa näyttöä venytetään jokaiselle reunalle, mikä on pakottanut valmistajia tekemään näyttöön pieni lovi etukameraa ja kaiutinta varten.



Google ei ole vielä paljastanut Android P:n lopullista nimeä, mutta se selvinnee seuraavan sukupolven Google Pixelin julkaisun yhteydessä – tai ehkä jo aiemmin jos Android 9.0 saadaan ennen sitä valmiiksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.