Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkaisi päivityksen OnePlus 5:lle ja 5T:lle

Puhelinvertailu

OnePlus julkaisi päivityksen OnePlus 5:lle ja 5T:lle
Kiinalaisvalmistaja on laittanut liikkeelle uuden OTA-päivityksen, joka uudistaa viime vuoden OnePlus 5 ja OnePlus 5T -mallien ohjelmistoa. OxygenOS 5.1.4 on melkoisen pieni uudistus, mutta tuo mukanaan pari kivaa uudistusta.

OnePlussan oma käyttöliittymä saa uudessa versiossa unitilan optimointiin tarkoitetun akkuasetuksen. Kun asetuksen laittaa päälle, niin laite alkaa automaattisesti tunnistaa unirytmiä ja muuttaa sen mukaan asetuksia automaattisesti.

Tällä voi välttää mm. turhia ilmoituksia sekä akkuhukkaa nukkumisen aikana. Asetus löytyy kohdasta Asetukset -> Akku -> Akun käytön optimointi -> Kehittynyt optimointi.

Tämän lisäksi päivitys tuo mukanaan pieniä parannuksia kameraan ja galleriasovellukseen. Mukana on myös heinäkuun Android-tietoturvapäivitykset.

Päivityksen jakelu on alkanut porrastetusti ja pitäisi saapua kaikkiin laitteisiin aivan näinä päivinä.

System
Updated Android security patch to 2018.7
Added sleep standby optimization (Settings -> Battery -> Battery optimization -> Advanced optimization -> Sleep standby optimization)
Camera
Improved photo clarity
Message
Added Group Messaging
Gallery
General bug fixes
Bluetooth
Fixed ringtone issue with Android Auto
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.