Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ryhmäpuhelut saapuivat vihdoin WhatsAppiin – Näin se toimii

Manu Pitkänen

Ryhmäpuhelut saapuivat vihdoin WhatsAppiin – Näin se toimii
WhatsApp on vihdoin mahdollistanut video- ja äänipuhelut usean osallistujan kesken. Toukokuussa Facebookin F8-kehittäjätapahtumassa esitelty ominaisuus on otettu käyttöön palvelun iOS- ja Android-sovelluksissa.

Ryhmäpuheluita videon tai äänen muodossa voi käydä samaan aikaan korkeintaan neljän erillisen yhteyden kautta. Osallistujen maksimimäärä ei päätä huimaa, sillä WhatsAppin useat kilpailijat ovat mahdollistaneet puhelut jopa 32 osallistujan kesken. Toisaalta yli neljän henkilön keskusteluille on tarvetta kohtalaisen harvoin, joten ominaisuuden suosiota osallistujamäärä ei välttämättä rajoita kovinkaan paljoa.

WhatsAppin mukaan ryhmäpuhelut ovat aina täysin suojattuja (end-to-end) ja yhtiön on suunnitellut ominaisuuden toimivan erillaisissa yhteystilanteissa.

Ryhmäpuhelun pohjalla käytetään vanha kahdenkeskistä puhelua, jonka aloittamisen jälkeen puheluun voi lisätä vielä kaksi osallistujaa lisää (oikeasta yläkulmasta löytyvällä painikkeella).

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.