Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen osake nousi historiallisiin lukemiin – yli biljoonan dollarin arvon

Manu Pitkänen

Applen osake nousi historiallisiin lukemiin – yli biljoonan dollarin arvon
Apple on saavuttanut rajapyykin, jota mikään muu länsimaalainen pörssinoteerattu yhtiö ei ole onnistunut saavuttamaan: yhtiön markkina-arvo käväisi yli biljoonassa dollarissa eli 1000 miljardissa dollarissa.

Historiallinen hetki koitti Suomen aikaa kello 16.48, jolloin yhtiön pörssikurssi oli 207,05 dollaria. Sittemmin kurssi on laskenut hieman, joten jää nähtäväksi kykeneekö Apple ylittämään biljoonan dollarin markkina-arvon pysyvämmin. Yhtiön pörssikurssi on ollut nousussa erittäin vahvan tulosjulkistuksen jälkeen. Applen palveluliiketoiminta ja iPhonien myynti ollut vahvassa nosteessa.

Maailmalla biljoonan dollarin rajan ylittäneitä ei ole järin montaa. Kiinalaisen PetroChinan markkina-arvo oli sen listauduttua Shanghain pörssiin yli biljoona dollaria, mutta sittemmin sen markkina-arvosta on haihtunut useita satoja miljardeja dollareita.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.