Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus tuo käyttäjilleen uuden palautetyökalun

Puhelinvertailu

OnePlus tuo käyttäjilleen uuden palautetyökalun
OnePlus kertoi hiljattain tuovansa uuden Android-version jopa yli kaksi vuotta vanhoihin laitteisiinsa. Yhtiö on pyrkinyt parantamaan laitteille tarjottua tukea ja tästä kertoo myös uusi palautetyökalu, joka nyt tuodaan beetakäyttäjille.

Parempaa yhteisöä ja tukiverkostoa luodaan Feedback Tool -työkalulla, joka tuodaan OnePlus-puhelimista löytyvään yhteisösovellukseen. Tällä pystyy jatkossa lähettämään mm. bugiraportteja sekä perinteisempää palautetta kehitystiimeille suoraan puhelimesta.

Päivitys tuodaan OnePlussan oman OxygenOS-käyttöjärjestelmän uusissa beetaversiossa OnePlus 5 ja 5T -puhelimille, joten kyseessä on ainakin tässä vaiheessa beetatestaajille tarkoitettu ominaisuus, mutta kenties jatkossa OnePlus tuo paremmat palautekanavat myös muille käyttäjille.

Uudessa päivityksessä beetaversiot saavat myös heinäkuun tietoturvapäivitykset sekä pieniä parannuksia taskumoodiin.

OnePlus, kuten monet muutkin pienet valmistajat kärsivät usein suurempia kilpailijoita heikommasta asiakaspalvelusta ja muista tukipalveluista. Kiinalaisyhtiö on kuitenkin kertonut mm. julkaisujen yhteydessä panostavansa kovasti asiakaslähtöisyyteen ja tämänkaltaiset ominaisuudet ovat tietysti yksi tapa parantaa tilannetta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.