>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli uuden Q8-älypuhelimen

Matti Vähäkainu

LG esitteli uuden Q8-älypuhelimen
LG on laajentamassa jälleen Q-sarjaa uudella älypuhelimallilla. Tällä kertaa vuorossa on uusi versio viime vuonna esitellystä Q8:sta, jonka on määrä tarjota huippupuhelinten fiilistä hieman edullisemmassa kategoriassa.

Q-sarjasta löytyy jo muutamia Q7-malleja, jotka esiteltiin alkukesästä, mutta nyt LG tuo mallistoon uuden Q8 (2018) -mallin. Kyseinen laite tarjoaa mm. 6,2 tuuman nk. FullVision-näytön. V35 ThinQ -huippulaitteen tavoin se tukee myös mukana tulevaa stylus-kynää.

Muuten teknisesti laite on tietysti huippupuhelimia vaatimattomampi. Järjestelmäpiirinä on kahdeksanytiminen Snapdragon 450, RAM-muistia on kuitenkin kiitettävät neljä gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua ja laajennusta varten löytyy myös microSD-korttipaikka.

Myös kameran osalta LG Q8 (2018) sisältää hieman vähemmän edistynyttä tekniikkaa. Takana on 16 megapikselin yksilinssinen kamera ja edessä 5 megapikselin selfie-kamera laajakuvalinssillä.

Laite on lisäksi IP68-suojattu, joten tarjoaa veden- ja pölynkestävyyden. Tässä vaiheessa ei ole tietoa saapuuko laite myyntiin Euroopassa. Koreassa sillä on hintaa paikallisessa valuutassa noin 500 euron verran.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.