Samsung hankki itselleen ehkä jopa kolmen kuukauden Fortnite-yksinoikeuden

Manu Pitkänen

Samsung hankki itselleen ehkä jopa kolmen kuukauden Fortnite-yksinoikeuden
Huhujen mukaan Epic Gamesin hittipeli Fortnite olisi tulossa Androidille lähiaikoina, mutta aluksi se olisi ladattavissa ainoastaan ylihuomenna julkaistavalle Galaxy Note9 -älypuhelimelle. XDA-Developersin haltuunsa saaman APK-asennuspaketin perusteella 30 vuorokauden yksinoikeusjakso pitäisi sisällään myös Galaxy Tab S4:n.

Estääkseen APK-paketin asentamisen muihin puhelinmalleihin, Epic Games on lisännyt peliin useita erilaisia tarkistusmetodeja. Peli esimerkiksi tarkistaa onko puhelimessa Galaxy Note9 -puhelimelle ominaista S-Pen-kynää.

XDA-Developersin mukaan Galaxy Note9 -yksinoikeuden päättymisen jälkeen Samsungilla olisi vielä pari kuukautta yksinoikeutta peliin. Toisin sanoen Fortniten voisi asentaa myös vanhempiin Galaxy-älypuhelimiin, mutta ei muiden Android-merkkien puhelimiin tai tabletteihin. Epic Games on jo ilmoittanut, ettei Fortniten Android-versiota tulla jakamaan Google Playssä, kuten useimpia pelejä. Sen sijaan puhelimesta pitää hyväksyä myös muut asennuslähteet ja ladata asennuspaketti pelin virallisilta sivuilta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -47%

Oppo Reno 5 Lite
323 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
741 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
593 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
340 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.