Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esittelee Galaxy Note9:n – Seuraa tilaisuutta suorana!

Manu Pitkänen

Samsung esittelee Galaxy Note9:n – Seuraa tilaisuutta suorana!
Galaxy S9:n verkkaisesti sujuneen myynnin jälkeen Samsungilla on uusi näytönpaikka, sillä yhtiö aikoo esitellä tänään kello 18.00 Suomen aikaa uuden Galaxy Note -älypuhelimen. Kilpailu on kiristynyt kalliissa puhelimissa, eikä Samsungilla ole varaa menettää markkinoita Applelle.

Galaxy Note9:n julkistustilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä täältä. Puhelimen odotetaan noudattelevan muotoilullisesti aikaisempien puhelinmallien linjalla, mutta teknisesti puhelin on taas ottanut harppauksia eteenpäin.

S-Pen-kynä on ilmeisesti uudistunut ja puhelimen pääkamerassa on siirrytty uuteen ISOCELL Plus -tekniikkaan. Sormenjälkilukija on ilmeisesti edelleen puhelimen takapuolella. Lisäksi puhelimen akun kapasiteettin on kasvanut 4000 milliampeerituntiin.

Reilun tunnin kuluttua Samsung siis esittelee Galaxy Note9:n ja huhujen paikkansapitävyydestä saadaan selko.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.