Apple keskeytti iOS 12:n betan jakelun – Käyttäjillä isoja ongelmia

Manu Pitkänen

Apple keskeytti iOS 12:n betan jakelun – Käyttäjillä isoja ongelmia
Apple julkaisi maanantaina seitsemännen beta-version syksyllä levitykseen tulevasta iOS 12 -käyttöjärjestelmästä. Melko pian julkaisun jälkeen IT-jätti joutui kuitenkin keskeyttämään jakelun, koska käyttäjät kertoivat puhelimien suorituskyvyn alentuneen asentamisen jälkeen.

Sovellusten on kerrottu käynnistyvä tavallista hitaammin ja lukitusnäytön animaatiot ovat toimineet jähmeästi tai pahimmassa tapauksessa lukitusnäyttö ei ole reagoinut lainkaan. Ilmoituskeskuksessakin on kerrottu olevan ongelmia. Ongelmien minimoimiseksi, Apple on ilmeisesti halunnut keskeyttää betan jakelun, jotta se voisi korjata bugit ja laittaa kunnolla toimivan betan testattavaksi.

Ohjelmiston jakelu keskeytettiin ainoastaan OTA-kanavassa. Sovelluskehittäjät voivat kuitenkin ladata betan IPSW-tiedoston Applen palvelimilta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.