Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kehittääkö Apple omaa biometristä piiriä Apple Watchiin?

Manu Pitkänen

Kehittääkö Apple omaa biometristä piiriä Apple Watchiin?
Applesta on kuoriutunut iPhonen menestyksen tiimellyksessä aktiivinen piirikehittäjä. Yhtiö käyttää jo nykyisin omaa A-sarjan järjestelmäpiiriä iPhoneissa, S-sarjan piirejä Apple Watch -älykelloissa ja tulevaisuudessa jopa Mac-tietokoneet voivat perustua Applen itse kehittämiin suorittimiin.

Vaikka ARM-pohjainen suoritin Mac-tietokoneisiin sekä Applen oma matkapuhelinmodeemi iPhoneihin ovat ehkä kaikkein kutkuttavimmat ja markkinoita eniten muuttavia piirihankkeita, niin Applella on silti resursseja ja kiinnostusta panostaa tylsempiinkin puolijohdeprojekteihin.

CNBC:n havaitsemassa työpaikkailmoituksessa nimittäin haettiin ASIC-arkkitehtia, joka vastaisi sensoreita ohjaavien ja niiden tuottaman datan käsittelystä. Hakemuksessa ei puhuta mitään biometrisestä datasta, mutta uutispalvelu epäilee kuitenkin sen liittyvän kehon mittaukseen, koska myöhemmin julkaistussa työpaikkailmoituksessa haettiin insinööriä, jonka tehtävänä olisi kehittää biometrisiä sensoreita.Apple Watchin käyttäjän kannalta kyse ei ole välttämättä erityisen merkittävästä muutoksesta, vaan Applen tavoitteena voi luovia tuotekehitystä itsenäisempään suuntaan. Näin Apple ei ole riippuvainen muiden yritysten toimittamista piireistä ja niiden tuotekehityksen nopeudesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.