Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvien siirto puhelimesta Windows 10 -tietokoneelle – Kokeile uutta sovellusta

Manu Pitkänen

Kuvien siirto puhelimesta Windows 10 -tietokoneelle – Kokeile uutta sovellusta
Microsoft on tuonut Windows 10 -käyttäjien saataville Your Phone -nimisen uuden sovelluksen, jonka kautta voi kätevästi hallita tietoja tietokoneen ja puhelimen välillä. Sovellus on ladattavissa Microsoft Store -sovelluskaupan kautta. Vaatimuksena on, että tietokoneeseen on asennettu huhtikuussa julkaistu April 2018 -päivitys.

Your Phone -sovellus tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän kuvien siirtämiseksi drag and drop -tyyliin puhelimesta tietokoneelle. Tällä hetkellä sovellus tukee ainoastaan Android-laitteita (7.0-versiosta ylöspäin), mutta Microsoft lupaa iPhone-tuen olevan tulossa. Kehityslistalta löytyy myös tekstiviestisynkronointi sekä mahdollisuus peilata puhelimeen tulleet ilmoitukset tietokoneen näytölle.Microsoft on testannut sovellusta osana Redstone 5 -päivitystä, mutta näemmä ohjelmiston käyttö ei vaadi uusimpaan Windows 10 -versioon siirtymistä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.