Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung rynnii 5G-aikaan – Esitteli markkinoiden ensimmäisen 5G-modeemin älypuhelimiin

Manu Pitkänen

Samsung rynnii 5G-aikaan – Esitteli markkinoiden ensimmäisen 5G-modeemin älypuhelimiin
Samsung on esitellyt markkinoiden ensimmäisen 5G-standardin mukaisen modeemin. Älypuhelimiin tarkoitetun modeemin toivotaan vauhdittavan 5G-teknologian kaupallistumista ja se tulee laitevalmistajien saataville jo tämän vuoden lopulla.

Exynos Modem 5100 valmistetaan Samsungin omalla 10 nanometrin tuotantoprosessilla ja se tukee sekä alle kuuden gigahertsin että mmWave-tasoisia taajuuksia. Luonnollisesti modeemi on yhteensopiva myös aiempien matkapuhelinverkkoteknologioiden kanssa aina 2G:stä alkaen.

Samsungin mukaan modeemin latausnopeudet yltävät alle kuuden gigahertsin 5G-taajuuksilla kahteen gigabittiin sekunnissa ja korkeammilla mmWave-taajuuksilla latausnopeudet ovat jo kuutta gigabittiä sekunnissa.

Matkapuhelinpiirien markkinajohtaja Qualcomm esitteli 5G-yhteensopivan X50-modeemin jo aiemmin, mutta se ei ole 3GPP:n uusimpien standardien mukainen, minkä vuoksi Samsung voi kehua Exynosin olevan markkinoiden ensimmäinen standardien mukainen 5G-piiri.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.