>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tee WhatsApp-varmuuskopio ennen marraskuuta – Vanha tiedosto poistuu muuten

Manu Pitkänen

Tee WhatsApp-varmuuskopio ennen marraskuuta – Vanha tiedosto poistuu muuten
WhatsApp tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuden varmuuskopioida keskustelut ja niihin liittyvät mediatiedostot paikallisesti puhelimeen tai vaihtoehtoisesti Google Drive -pilvipalveluun. Paljon tiedostoja sisältävät keskustelut tuppaavat kuluttamaan paljon tilaa Google Drivessa, mutta jatkossa näin ei enää ole.

Google ja WhatsApp ovat nimittäin lyöneet kättä päälle ja sopineet, ettei WhatsApp-varmuuskopiot enää kuluta Google Driven tallennustilan määrää. Varmuuskopiot tietysti vievät saman tilan kuin aiemminkin, mutta laskennallisesti niitä käsitellään jatkossa nollan kilotavun kokoisina. Eniten asiasta on iloa niille Google Drive -käyttäjille, jotka tuskailevat ennestään pienen tallennustilan kanssa.

Positiiviseen muutokseen liittyy myös varoituksen sana: Jos WhatsApp-varmuuskopiota ei ole päivitetty reiluun vuoteen, poistuu varmuuskopio automaattisesti. Tämän takia WhatsApp suosittelee päivittämään varmuuskopion manuaalisesti ennen marraskuun 12. päivää. Ohjeet varmuuskopion tekemiseen aiemmasta uutisestamme, näin teet varmuuskopion WhatsApp-keskusteluista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.