Tee WhatsApp-varmuuskopio ennen marraskuuta – Vanha tiedosto poistuu muuten

Manu Pitkänen

Tee WhatsApp-varmuuskopio ennen marraskuuta – Vanha tiedosto poistuu muuten
WhatsApp tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuden varmuuskopioida keskustelut ja niihin liittyvät mediatiedostot paikallisesti puhelimeen tai vaihtoehtoisesti Google Drive -pilvipalveluun. Paljon tiedostoja sisältävät keskustelut tuppaavat kuluttamaan paljon tilaa Google Drivessa, mutta jatkossa näin ei enää ole.

Google ja WhatsApp ovat nimittäin lyöneet kättä päälle ja sopineet, ettei WhatsApp-varmuuskopiot enää kuluta Google Driven tallennustilan määrää. Varmuuskopiot tietysti vievät saman tilan kuin aiemminkin, mutta laskennallisesti niitä käsitellään jatkossa nollan kilotavun kokoisina. Eniten asiasta on iloa niille Google Drive -käyttäjille, jotka tuskailevat ennestään pienen tallennustilan kanssa.

Positiiviseen muutokseen liittyy myös varoituksen sana: Jos WhatsApp-varmuuskopiota ei ole päivitetty reiluun vuoteen, poistuu varmuuskopio automaattisesti. Tämän takia WhatsApp suosittelee päivittämään varmuuskopion manuaalisesti ennen marraskuun 12. päivää. Ohjeet varmuuskopion tekemiseen aiemmasta uutisestamme, näin teet varmuuskopion WhatsApp-keskusteluista.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.