OnePlus hakee beetatestaajia OnePlus 6 -käyttäjien joukosta

Puhelinvertailu

OnePlus hakee beetatestaajia OnePlus 6 -käyttäjien joukosta
OnePlus on julkaissut omalla keskustelupalstallaan ilmoituksen, jossa kerrotaan tulevasta suljetusta beetasta OnePlus 6 -älypuhelimelle. Yhtiö hakee ilmoituksessa testaajia tulevalle käyttöjärjestelmäversiolle.

OnePlus on tarjonnut pitkään kattavat avoimet beetatestit OxygenOS:lle, mutta nyt kyseessä on aikaisempi vaihe testauksessa, joten kaikkia siihen ei hyväksytä. Testiin otetaan vain 100 halukasta OnePlus 6 -laitteen omistavaa käyttäjää ja heiltä vaaditaan jatkuvaa palautetta tiimin Slack-yhteisöön.

Tietystä palkintona tästä on päästä käyttämään OxygenOS:n uutta käyttöliittymää ja ominaisuuksia ensimmäisten joukossa. Tähän kuuluu myös NDA-sopimus, joten tietoja ei voi jakaa eteenpäin.

Mikäli testaaminen kiinnostaa, ja OnePlus 6 löytyy taskusta, niin lisää testistä ja siihen hakemisesta löytyy täältä
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.