>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC kiusoittelee Twitterissä uudella U-puhelimella

Puhelinvertailu

HTC kiusoittelee Twitterissä uudella U-puhelimella
HTC:n taival on ollut viime vuodet melkoisen vaikea. Takavuosien loistoa ei ole enää näkynyt taiwanilaisvalmistjan tuotteissa, jotka kilpailevat nykyisin pääasiassa myyntilistojen "muut"-kategoriassa.

Yhtiön U-sarja ei ole onnistunut nostamaan profiilia One-sarjasta, vaikka muutamia hyviäkin ominaisuuksia on pilotoitu, kuten puristustunnistus. Nyt Twitterissä puhkutaan uudesta laitteesta, joka uhkuu viestin mukaan tehoa ja kauneutta.

Viestistä ei tosin selviä mikä puhelin 30. päivä julkaistaan, mutta valtava U-kirjain tietysti kertoo mihin mallistoon se sijoittuu.

Huhujen mukaan kyseessä voi olla HTC U12 Life, joka oli tietysti viime marraskuussa esitellyn U11 Life -mallin seuraaja. Life-mallit ovat edullisempia, nuoremmalle väelle suunnattuja versioita U-sarjan lippulaivatuotteista.

Jäämme odottamaan ensi viikon torstaita, jolloin julkistus tapahtuu.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.