RED julkaisi ensimmäiset aidot tuotekuvat futuristisesta Hydrogen-älypuhelimesta

Puhelinvertailu

RED julkaisi ensimmäiset aidot tuotekuvat futuristisesta Hydrogen-älypuhelimesta
Kameravalmistaja RED on kehittänyt nyt muutaman vuoden ajan älypuhelinta joka kantaa nimeä Hydrogen, tai tarkemmin Hydrogen One. Kyseessä on holografinäytöllä ja modulaarisuudella varustettu älypuhelin, joka on taatusti omalaatuinen.

Hiljattain RED kertoi, että Hydrogen alkaa olla vihdoin valmis ja se saapuu kauppoihin loka-marraskuussa riippuen tilaako 1295 dollarin laitteen ennakkoon.

Nyt yhtiö on paljastanut vihdoin myös aitoja pressikuvia, joissa nähdään laite ihkaelävänä toisin kuin aiemmin 3D-renderöinnin tuloksena nähdyissä kuvissa. Pidemmittä puheitta tässä korkealaatuiset kuvat, jotka ovat suoraan RED:ltä, ja todennäköisesti otettu RED-kameralla.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.