Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Legendaarinen hittipeli tulee Androidille – Suomalaiset pääsevät jo pelaamaan

Manu Pitkänen

Legendaarinen hittipeli tulee Androidille – Suomalaiset pääsevät jo pelaamaan
Vuosituhannen alussa valtavaa suosiosta nauttineesta verkkoroolipeli RuneScapesta on soft-julkaistu Pohjoismaissa Android-versio. Peliä pääsee nyt siis pelaamaan suomalaiset Android-laitteen omistajat. Pohjoismaihin keksittyneellä julkaisulla pedataan petiä maailmanlaajuista lanseerausta varten.

Peliä voivat pelata niin rekisteröityneet jäsenet kuin ilmaisversiotakin pelanneet. Kehittäillä on myös iOS-versio, joka on tällä hetkellä suljetussa beta-testauksessa, mutta kehittäjien mukaan pelin pitäisi valmistua lähitulevaisuudessa. Android-version maailmanlaajuinen julkaisu koittanee vielä tämän vuoden aikana.

Old School RuneScapen voi ladata Androidille Googlen Play-kaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.