Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli ensimmäisen Android Go -puhelimensa

Matti Vähäkainu

Samsung esitteli ensimmäisen Android Go -puhelimensa
Samsung on esitellyt ensimmäisen laitteen, joka käyttää Googlen Android Go -käyttöjärjestelmäversiota. Kyseessä on erityisesti edullisille laitteille suunnatusta versiosta, jossa Androidista saadaan kaikki irti riippumatta spekseistä.

Kyseinen puhelin on nimeltään Galaxy J2 Core, ja kuten Samsungin mallistoihin tutustuneet tietävät niin J-sarjalaisessa speksit eivät ole päätä huimaavia. Samsungin oman Exynos 7570 -piirin lisäksi tekniikkaan kuuluu mm. gigatavu RAM-muistia, 2600 milliampeeritunnin akku, viisituumainen 960x540-resoluution näyttö, 8 ja 5 megapikselin kamerat sekä 8 gigatavua tallennustilaa.

Tällaisilla spekseillä varustettu puhelin onkin varmasti oiva ensimmäinen laite Android Go -ekosysteemiin, sillä Googlen käyttökokemuksella sen voisi olettaa toimivan merkittävästi sulavammin.

Tässä vaiheessa ei ole tietoa saapuuko laite myyntiin Euroopassa. Alkuun se tulee myyntiin Intiassa ja Malesiassa. Hinta liikkunee korkeintaan 100 euron paikkeilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.