Tällä ominaisuudella Apple yrittää houkutella sinut ostamaan kalleimman iPhonen

Manu Pitkänen

Tällä ominaisuudella Apple yrittää houkutella sinut ostamaan kalleimman iPhonen
Lähes vuoden ajan on ounasteltu, että Applelta tulee tänä syksynä kolme uutta iPhone-mallia ja näin tulee myös käymään uutistoimisto Bloombergin tietojen mukaan. Luvassa on kallis, vieläkin kalliimpi ja todella kallis malli.

Kaikkein kallein malli tulee olemaan 6,5 tuuman OLED-näytöllä varustettu puhelin, joka tulee ulkonäöltään muistuttamaan erittäin paljon nykyistä iPhone X:ää. Käytännössä puhelimessa on siis lasinen takakuori, ruostumattomasta teräksestä valmistettu reuna sekä reunalta reunalle ulottuva näyttöpaneeli ja Face ID -kasvojenlukujärjestelmä. Mallin ohjelmistollisista erityispiirteistä ei ole tiedetty, mutta Bloombergin uuden uutisen mukaan Apple aikoisi mahdollistaa siinä sovellusten rinnakkaisen käytön samaan tyyliin kuin Galaxy-puhelimissa.

Sovellusten rinnakkaiskäyttö jaetulla näytöllä tuli jo aiemmin mahdolliseksi iPadeissä, mutta nyt ominaisuus on tulossa myös iPhonelle. Bloombergin mukaan jaettua näyttöä tukee ainakin Mail- ja Kalenteri-sovellukset.



Bloombergin uutisesta ei selvinnyt kunnolla, että tukeeko pienemmällä 6,1 tuuman OLED-näytöllä varustettu uusi iPhone-malli myös jaettua näyttöä. Voi hyvin olla, että ominaisuus varataan vain kaikkein kalleimman mallin myyntivaltiksi.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Honor X8
169 € Power
234 € Proshop
247 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 246 €

Motorola Defy (2021) – hinta laskenut -30%

Motorola Defy (2021)
210 € CDON
329 € Proshop
329 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -26%

Oppo Find X5 5G
812 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1096 €

OnePlus Nord CE 2 – hinta laskenut -26%

OnePlus Nord CE 2
199 € Proshop
199 € DNA
369 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.