Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta kaksi kilpailukykyistä Android One -puhelinta huokeaan hintaan

Puhelinvertailu

Motorolalta kaksi kilpailukykyistä Android One -puhelinta huokeaan hintaan
Kiinalaisen Lenovon nykyisin omistama Motorola on kertonut uusista älypuhelimista tällä viikolla Berliinissä järjestettävillä IFA-messuilla. Kyseessä ovat kaksi Android One -laitetta, jotka eivät kanna yhtiön Moto-brändiä lainkaan.

Nämä kaksi puhelinta paitsi käyttävät Googlen puhdasta Android One -versiota niin lisäksi käyttävät myös kyseisen alustan nimeä hyväkseen. Laitteiden nimet ovat Motorola One ja Motorola One Power.

Android One tarkoittaa, että laitteiden tuki on taattu Googlen puolesta ja tietoturvapäivityksiä niille saa kolmen vuoden ajan. Android One tuo laitteille myös muita Googlen ominaisuuksia, kuten Google Lens, jotka olisivat saattaneet muuten jäädä laitteilta näkemättä.

Motorolan mukaan laitteet ovat ensimmäisten joukossa saamassa Android 9 Pie -päivitykset.

Motorola One on varustettu 5,9 tuuman ja 19:9-kuvasuhteen Max Vision -näytöllä, Snapdragon 625 -piirillä, 13 megapikselin kaksoiskameralla sekä 8 megapikselin selfie-kameralla. Akkulla on kapasiteettia 3000 milliampeerituntia.One Power lisää nimensä mukaisesti lisää akkua, ja valtaisasta 5000 milliampeeritunnin akusta luvataankin jopa kahden päivän akkukesto. Myös näytön kokoa on kasvatettu 6,2 tuumaan. Järjestelmäpiirinä on hieman tehokkaampi Snapdragon 636.

Molemmista löytyy mm. 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa sekä sormenjälkilukija takaa.

Motorola One saapuu Euroopassa myyntiin "tulevien kuukausien aikana" ja hintaa on 299 euroa. One Power -mallin saapumisesta Eurooppaan ei ole vielä kerrottu, mutta se hinta asettunee 350-400 euron hintaan, jos se Suomeen saapuu. Molemmat vaikuttavat erittäin kilpailukykyisiltä laitteilta 300-400 euron hintahaitariin ja erityisen toivottavaa olisi nähdä myös Power-versio Suomessa.

Motorola One


Motorola One PowerPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.