Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein laitteille saa testiversion Android 9 Pie -käyttöjärjestelmästä

Puhelinvertailu

Huawein laitteille saa testiversion Android 9 Pie -käyttöjärjestelmästä
Huawei on julkistanut uuden testiversion EMUI-käyttöjärjestelmästään ja kyseessä on tietysti uudesta Android 9 Pie -versiosta. Androidin uusin versio saapui Pixel-puhelimiin elokuun alussa ja nyt sitä saa testiversiona jo Huawein puhelimiin.

Uusi EMUI 9 -versio tuo mukanaan niin lisää nopeutta käyttöliittymään ja pelaamiseen, uusia ominaisuuksia ja uudistetun ilmeen. Käyttöliittymä näyttää edelleen tutulta Huaweilta, mutta siitä on tehty hieman hillitympi niin asetusten määrässä kuin värien kirjossa.

Yksi tärkeimmistä uudistuksista Android Pie -version myötä on uusi elepohjainen navigointi, jonka opettelemisessa saattaa kestää hetki. Hieman iPhone X:ää muistuttava navigointi aukeaa liukueleellä ylös näytön alalaidasta.

Google on lisännyt myös uudessa Android-versiossa myös digitaalisen hyvinvoinnin sovelluksia, joilla voi esimerkiksi tarkastella omaa älypuhelimen käyttöä tarkemmin ja tarvittaessa jopa rajoittaa sitä. Näistä toiminnoista EMUI 9:ssä nähdään Huawein omat versiot.Nopeutuminen ei myöskään ole pelkkää sanahelinää vaan Huawein mukaan uusi versio parantaa suorituskykyä 12,9 prosenttia ja yksittäisten sovellusten latausajat voivat parantua vielä enemmän.

Toki kyseessä on vielä vasta beetaversio, joten ongelmia saattaa tulla eteen. Mikäli kuitenkin haluat kokeilla versiota, niin tarvitset siihen jonkin seuraavista malleista: P20, P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, Honor 10, Honor View 10 tai Honor Play.

Huawein beetaohjelmaan pääsee tutustumaan ja saa ladattua täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.