Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kyyti-palvelu laajenee – Saatavilla Lahdessa ja Jyväskylässä

Manu Pitkänen

Kyyti-palvelu laajenee – Saatavilla Lahdessa ja Jyväskylässä
Kuljetuspalveluita tarjoava Kyyti kertoo laajenevansa tänä syksynä uusille paikkakunnille. Kesällä voimaan tulleen taksiuudistuksen myötä Kyydin liiketoiminta on aiempaa vahvemmalla pohjalla.

Laajeneminen uusille alueilla alkaa tänään, sillä Kyydin toimitusjohtaja Pekka Möttö kertoo palvelun avautuvan Lahdessa ja Jyväskylässä. Aiemmin Kyyti-taksipalvelua on voinut käyttää Oulussa, Turussa ja Tampereella. Lisäksi Kyyti on tehnyt aloitteita laajenemiseksi kansainvälisille markkinoille, muun muassa Yhdysvaltoihin, Sveitsiin ja Vietnamiin.

Kimppa- ja taksikyytien lisäksi Kyyti-sovelluksella voi tulevaisuudessa ostaa joukkoliikenteen lippuja. Jo nyt esimerkiksi Valmet Automotiven työntekijät, jotka matkustavat Turku-Uusikaupunki-välillä, voivat ostaa lippunsa Kyyti-sovellukseen kautta. Sovellus on saataville iOS:lle ja Androidille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.