Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung harkitsee – Tekoäly-yhteistyö mahdollista Googlen kanssa

Manu Pitkänen

Samsung harkitsee – Tekoäly-yhteistyö mahdollista Googlen kanssa
Samsungin Bixby-puheavustajan luvattiin olevan markkinoilla jo olleisiin avustajiin verrattuna paljon älykkäämpi ja kehittyneempi. Odotukset olivat kovat, sillä Bixbyn pohjalla käytetään Applen Sirin perustajien luomaa ohjelmistoa, Viviä.

Bixby ei ole aivan vakuuttanut markkinoita ja kuluttajia, minkä takia Samsung on ehkä joutunut miettimään avustajalleen uusia kehityspolkuja. Samsungilla esimerkiksi pohditaan mahdollisuutta lyöttäytyä yhteen Googlen kanssa, jotta Bixbystä saataisiin nykyistä monipuolisempi ja hyödyllisempi. Samsung ei ole historiansa takia erityisen kova tekijä ohjelmistoissa ja verkkopalveluissa, toisin kuin Google.

Bixbyä voitaisiin terästää esimerkiksi Google Map -integraation kautta. Jää nähtäväksi kuinka innokas Google on yhteistyöstä, sillä hakukonejätti kehittää itsekin Google Assistantia. Bixby toimii jo nyt yhteen esimerkiksi Gmailin kanssa, joten löyhä Google Maps -tukikaan ei ole välttämättä mikään mahdoton ajatus. Jää nähtäväksi kuinka syvälliseksi Samsungin ja Googlen yhteistyö syvenee – vai syveneekö se lainkaan.Samsungin kulutuselektroniikkaa johtava Kim Hyun-suk ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan IFA-messuilla esitettyä kysymystä siitä, että voisiko Samsung lisätä tuotteisiinsa Google Assistantin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.