Applen huippu-iPhonen nimi paljastui – Luvassa maksimaalista tehoa?

Manu Pitkänen

Applen huippu-iPhonen nimi paljastui – Luvassa maksimaalista tehoa?
Apple esittelee ensi viikolla kolme uutta iPhonea, joista kaksi tulee olemaan olemaan nykyisen iPhone X:n perijöitä ja trion kolmas jäsenen tehtävänä on houkutella alemman hintaluokan iPhonen metsästäjät Applen asiakkaiksi. Kalliimpien mallien lehdistökuvat vuotivat jo julkisuuteen, minkä lisäksi niiden markkinointinimistä saatiin vihiä.

9to5macin tietojen mukaan uudet OLED-näyttöiset puhelinmallit olisivat nimeltään iPhone Xs. Isommalla 6,5 tuuman näytöllä varustetun mallin perään ollaan ilmeisesti lisäämässä tarkenne Max eli puhelimen nimi olisi siis iPhone Xs Max. Pienempi, 6,1 tuuman näytöllä varustetun mallin nimi olisi siis yksinkertaisesti iPhone Xs.

Apple on aiemmin käyttänyt Plus-tarkennetta, jolla on tuotu ilmi puhelimen olevan kookkaampi ja ominaisuuksiltaan edistyneempi. On epäselvää, miksi Apple on vaihtanut Plussan Maxiin.

9to5mac-sivuston tietojen mukaan iPhone Xs -malleihin olisi tulossa neljän gigatavun edestä käyttömuistia. Muistia olisi siis tulossa nykyiseen verrattuna gigatavun verran lisää. Joillain markkina-alueilla saattaa tulla myyntiin dual SIM -mallit puhelimista.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.