>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S10 Plussasta tulossa 5G-versio?

Manu Pitkänen

Galaxy S10 Plussasta tulossa 5G-versio?
Ensi vuonna kun Samsung esittelee Galaxy S10:n ja Galaxy S10 Plussan, saattaa suuremmasta mallista tulla myyntiin erilliset 4G- ja 5G-versiot. Näin spekuloi korealainen talousjulkaisu The Bell.

Ajatuksena on käytännössä se, että Samsung yrittää hyödyntää suuriin kaupunkeihin nousevia 5G-verkkoja ja tyydyttää operaattoreiden 5G-päätelaitteiden tarvetta. Verkkojen peittoalue on kuitenkin erittäin alhainen, minkä takia Samsung ei ole erityisen halukas lisäämään 5G-tukea puhelimiensa perusversioihin. Ominaisuuden lisääminen kun paisuttaisi turhaan laitteiden tuotantokustannuksia.

Todennäköisesti 5G-malleja ei tuoda edes kaikkialla myyntiin, vaan päätökset myynnistä tehdään markkina-alueittain. Suomessa operaattorit ovat olleet innokkaasti siirtymässä 5G-aikaan, joten Suomi voisi olla potentiaalinen markkina-alue 5G-mallien julkaisulle.Samsungin suunnalta on kuitenkin kuulunut viestiä, ettei Galaxy S10 tule olemaan yhtiön ensimmäinen 5G-puhelin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.