Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pixel 3 tulee – Google paljasti julkaisupäivän

Manu Pitkänen

Pixel 3 tulee – Google paljasti julkaisupäivän
Google järjestää lehdistötilaisuuden lokakuun 9. päivänä. Tilaisuudessa esitellään mitä suurimmalla todennäköisyydellä uuden sukupolven Pixel-puhelimet, joista on vuotanut runsaasti tietoja verkkoon pitkin kesää ja alkusyksyä.

Lehdistötilaisuuden kutsukirjeen one-linerina käytettiin tekstiä I <3 NY, mikä on kohtalaisen vahva merkki Pixel 3:n ja Pixel 3 XL:n suuntaan. Samaan aikaan Google saattaa kertoa uutta tietoa myös muista laiteprojekteista, kuten Daydream-virtuaalilaseista, Android-pohjaisista älykelloista ja älykkäistä kaiuttimista. Lokakuun lehdistötilaisuuden anti ei siis välttämättä ole niin hyvin tiedossa kuin voisi ajatella.

Pixel-puhelimien kameraa on pidetty poikkeuksellisen laadukkaina, joten odotukset Pixel 3:n suhteen ovat korkealla. Etupuolelle on tulossa kaksoiskamera, mutta takapuolella Google näyttäisi pidättäytyvän perinteisemmässä kamerassa. Muotoilullisesti puhelin on uudistumassa hieman, esimerkiksi näyttö tulee kattamaan aiempaa suuremman osan puhelimen etupuolesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.