Johtaja vakuuttaa: Loven saa pian taas piiloon Nokia-puhelimella

Puhelinvertailu

Johtaja vakuuttaa: Loven saa pian taas piiloon Nokia-puhelimella
Muutama päivä sitten tiedot Nokia-leiristä kertoivat, että yhtiö oli joutunut poistamaan näyttöloven peittävän ominaisuuden Googlen pyynnöstä. Suosittu ominaisuus, joka löytyy monista kilpailijoiden lovellisista laitteista häipyi siis päivityksen myötä.

Suomessa Nokia 6.1 Plus -laitetta ei toki saa lainkaan, ainakaan toistaiseksi, mutta niille, jotka puhelimen olivat näppeihin saaneet ei ratkaisu varmasti ollut tyydyttävä, jos loven piilottaminen oli tärkeä ominaisuus.

Ja näin oli myös HMD Globalin mielestä, joka mainosti ominaisuutta jo julkaisun edellä. Onneksi hätä ei ilmeisesti olekaan tämän näköinen, sillä HMD Globalin tuotepomo Juho Sarvikas on Twitterissä toppuutellut kohua.

"Notch gatelle" Sarvikas laittaa lopun kertomalla, että loven saa piiloon Nokia 6.1 Plussalla jälleen pian. Tarina ei lyhykäisyydessään kerro mistä syystä Google sitten ominaisuuden pyysi pois ja kuinka Googlen puhtaalla Android One -järjestelmällä varustettu Nokia-laite ohittaa hakujätin menettelytavan.Tämä ei kuitenkaan lienee merkityksellistä ainakaan niille, jotka haluavat vain lovensa piiloon omasta laitteesta. HMD Global osoitti samalla vikkelää toimintaa asiakaslähtöisyyden hyväksi.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.