Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältäkö se iPhone XC näyttää? Kuvat vuotivat

Manu Pitkänen

Tältäkö se iPhone XC näyttää? Kuvat vuotivat
iPhone-vuotojen uutisointi on keskittynyt voimakkaasti iPhone X:n seuraajiin, mutta Applelta on tulossa kolmaskin älypuhelin tänä vuonna. Viikonloppuna verkkoon ilmestyneiden kuvien ja tietojen perusteella tämän kolmannen ja malliston edullisimman laitteen nimikin tiedetään.

Mikäli vuoto pitää paikkansa, niin Applen tämän vuoden puhelinmalliston edullisimman laitteen nimi on iPhone XC. Nimeämisstrategiassa on havaittavisa selkeä kaava, sillä kahden muun nimet ovat iPhone XS ja iPhone XS Max (tai mahdollisesti Plus). Nimen perään liitetyllä X-kirjaimella halutaan ehkä ohjata kuluttajien huomio puhelimen muotoilulliseen puoleen.

iPhone XC:ssä on 5,8 tuuman LCD-näyttö, Face ID -tunnistautuminen ja paikka yhdelle SIM-kortille. Kalliimmassa iPhone XS:stä tulee tietyille markkina-alueille dual SIM -vaihtoehto. Ben Geskinin julkaiseman kuvan perusteella iPhone XC:stä (prototyyppi) on tulossa ainakin punainen, valkoinen ja sininen värivaihtoehto.Apple järjestää lehdistötilaisuuden keskiviikkona 12. syyskuuta, jolloin myös uudet iPhonet esitellään suurelle yleisölle.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.