Näin paljon uudet iPhonet maksavat Suomessa

1
Manu Pitkänen

Näin paljon uudet iPhonet maksavat Suomessa
Apple esitteli juuri pitkään odotetut uuden sukupolven iPhonet. Malliston kärki koostuu 5,8-tuumaisesta iPhone XS:stä sekä 6,5-tuumaisesta iPhone XS Maxista. Edullisempaa, mutta silti edistynyttä puhelinta kaipaaville Apple tarjoaa iPhone XR:ää.

iPhone XS ja sen kookkaampi sisarmalli iPhone XS Max tulevat myyntiin kolmessa värissä: harmaana, tähtiharmaana ja kultaisena. Kokovaihtoehtoja on niin ikään kolme kappaletta: 64, 256 ja 512 gigatavua. Mitä enemmän muistia puhelimeen haluaa, sitä enemmän joutuu tietysti maksamaan. Suomessa hinnat alkavat iPhone XS:n osalta 1179 eurosta ja tallennustilan korotus maksaa ensimmäisellä portaalla 170 euroa ja toisella portaalla vielä 230 euroa lisää (256 GB: 1349 euroa, 512 GB: 1579 euroa) .

iPhone XS Maxin hinnat käyttäytyvät samalla tavalla, mutta hinnat alkavat 1279 eurosta. Kallein (512 GB) iPhone maksaa siis hulppeat 1679 euroa ja keskimmäinen versio maksaa 1449 euroa. iPhone XS ja iPhone XS Max tulevat ennakkotilattavaksi 14. syyskuuta ja saataville ne tulevat 21. syyskuuta.
Edullisempi iPhone XR tulee myyntiin 64, 128 ja 256 gigatavun malleina. Värivaihtoehtoja on saatavilla poikkeuksellisesti viis kappaletta, joiden lisäksi myyntiin tulee tummanpunainen (PRODUCT)RED-versio. Tavalliset värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, sininen, keltainen ja koralli. Hinnat alkavat 849 eurosta ja korottuvat 60 eurolla sekä 110 eurolla tallennustilan kasvaessa (128 GB: 939 euroa, 256 GB: 1049 euroa).

iPhone XR:n ennakkotilauksia otetaan vastaan 19. lokakuuta alkaen.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
ApinaaKoijataan (vahvistamaton)

1

Nyt on hinnat kohdillaan - laadusta kannattaa maksaa!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.