Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinderin käyttö mullistuu – Enää ei tarvitse pyyhkiä

Manu Pitkänen

Tinderin käyttö mullistuu – Enää ei tarvitse pyyhkiä
Deittipalvelu Tinder on aktivoinut Gold-jäsenille suunnatun Top Picks näkymän, joka esittää lähialueen kuumimmat selaajat maksullisen palvelun tilanneille jäsenille. Ominaisuus on tähän asti ollut testikäytössä.

Top Picks -näkymän tarkoituksena on esittää listamuodossa niiden Tinder-käyttäjien profiilit, joiden uskotaan todennäköisimmin kiinnostavan toista osapuolta. Näin koko korttipinoa ei tarvitse pyyhkiä jatkuvasti läpi, vaan otollisimmat tapaukset voi noukkia listalta. Jäsenille esitettävä lista päivittyy kerran vuorokaudessa ja heille esitetään useita profiileja – ilmaiskäyttäjät joutuvat tyytymään yhteen ehdotukseen.

Top Picks -näkymää pääsee ihmettelemään Tinderin kotinäkymästä löytyvän timantti-ikonin takaa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.