Uuden iPhonen julkistus suoratoistona Twitterissä

Jami Virtanen

Uuden iPhonen julkistus suoratoistona Twitterissä
Apple julkistaa tänään illalla klo 20 uusimmat lisäyksenä iPhone-tuoteperheeseen.
Monena vuonna aikaisemmin Applen julkistustilaisuus ei ole ollut katsottavissa kuin sen omalla Safari-selaimella. Vuonna 2016 siihen tuli kuitenkin muutos, kun yhtiö lisäsi tuen Microsoftin Edge-selaimelle. Tänä vuonna myös Firefox- sekä Chrome-selainten käyttäjät pystyivät seuraamaan Applen julkaisutilaisuutta WWDC-messuilta.

Tänään Apple ottaa jälleen uuden askeleen, kun se lähettää illan julkistustilaisuuden suorana myös Twitterissä. Valinta on mielenkiintoinen, sillä Applella on kyllä oma tili palvelussa, mutta yhtiö ei ole aktiivinen siellä. Ensimmäiset twiitit yhtiö kirjoitti vuonna 2016, kun se vahingossa vuosi itse iPhone 7 -puhelimen muutama tunti ennen julkistustilaisuutta. Kyseiset twiitit se myös poisti jälkikäteen. Vahingon jälkeen Apple ei ole twiitannut, jonka johdosta onkin yllättävää, että illan lähetys on nähtävillä myös Twitterissä.

Apple on kuitenkin ostanut "sponsoroituja twiittejä" (eli mainoksia), joissa se kutsuu seuraamaan julkistustapahtumaa. Antamalla sydämen twiittiin, Apple lähettää päivityksiä tapahtumasta.Applen suhde sosiaaliseen mediaan on mielenkiintoinen, sillä yhtiöllä on kyllä tilit niin Twitterissä, Facebookissa kuin Instagramissa, mutta vain jälkimmäisessä se on aktiivinen. Ehkä illan live-lähetys on ensi soittoa Applen tulevasta sosiaalisen median preesensistä. Ehkä pian nähdään jopa yhtiön ensimmäinen Facebook-postaus.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 – hinta laskenut -29%

Honor 90
249 € Veikon Kone
349 € Gigantti
349 € Power

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Honor Magic5 Pro – hinta laskenut -12%

Honor Magic5 Pro
1070 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1222 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.