Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google lopettaa rakastetun sähköpostisovelluksen

Manu Pitkänen

Google lopettaa rakastetun sähköpostisovelluksen
Google räväytti vuoden 2014 lopulla esittelemällä Inbox-sähköpostisovelluksen, joka oli toiminnoiltaan melkein joka osa-alueella parempi kuin varsinainen Gmail-sovellus. Nyt Google on kuitenkin ajamassa käyttäjien rakastaman sovelluksen kehityksen alas.

Uutinen ei ole sinänsä erityisen yllättävä, sillä Inboxin monet ydintoiminnot ovat löytäneet hiljalleen tiensä Gmailiin. Google tuntuu käyttäneen Inboxia lähinnä testialustana, jolla pohjustettiin Gmailin uudistustyötä. Inboxista tuttuja ominaisuuksia nykyisessä Gmailissa ovat esimerkiksi mahdollisuus "torkuttaa" sähköposti-ilmoituksia. Lisäksi Inboxissa oli mahdollista tehdä muistutuksia tärkeistä tehtävistä, jotka ilmestyivät määritettynä ajanhetkenä sähköpostiisi.

Molemmat ominaisuudet löytyvät keväällä uudistuneesta Gmailista, joten Inboxin ylläpitämiseen ei ehkä enää ole tarvetta. Inboxin nykyisillä käyttäjillä on armonaikaa maaliskuuhun 2019 saakka. Sen jälkeen Inboxista vedetään pihat irti kokonaan.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.