Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 12 julkaistaan aivan pian – Aika raivata puhelimeen lisää tilaa

Manu Pitkänen

iOS 12 julkaistaan aivan pian – Aika raivata puhelimeen lisää tilaa
Eilisten iPhone-esittelyiden jälkeen Apple laittoi jakeluun viimeisen testiversion iOS 12 -käyttöjärjestelmästä (niin sanottu Gold Master, GM). Ohjelmistolla on tarkoitus viilata viimeiset pienet ohjelmistovirheet pois, jotta koko kansan saataville saataisiin tuota mahdollisimman hyvin toimiva ja vakaa käyttöjärjestelmä.

iOS 12:n virallinen jakelu alkaa vasta syyskuun 17. päivänä eli muutama päivä ennen kuin uudet iPhonet tulevat myyntiin.

Apple on uudistanut iOS-käyttöjärjestelmää monilla osa-alueilla. Apple on esimerkiksi panostanut tänä vuonna paljon ohjelmiston nopeuteen, esimerkiksi sovellukset käynnistyvät rasituksen alaisuudessa jopa kaksinkertaisella nopeudella ja näppäimistökin toimii 50 prosenttia nopeammin. FaceTimeen on tulossa tuki 32 henkilön ryhmävideopuheluille ja uudistetun ARKitin ansiosta voit luoda esimerkiksi oman Animoji-avattaren.

Puhelimen liikakäytön rajoittamiseen on luvassa myös työkaluja ja sovellusilmoitukset ryhmitellään jatkossa järkevämmin sovelluksittain. Päivittäisiä askareita voit automatisoida Siri Shortcuts -toiminnan avulla. Täysi lista kaikista uudistuksista löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.