Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Go testaa ominaisuutta, joka antaa pelaajien ehdottaa uusia pokéstopeja

1
Jami Virtanen

Pokémon Go testaa ominaisuutta, joka antaa pelaajien ehdottaa uusia pokéstopeja
Pokémon Go testaa Brasiliassa sekä Etelä-Koreassa ominaisuutta, jonka avulla edistyneimmät pelaajat saavat ehdottaa uusia pokéstopeja peliin.
Pelinkehittäjä Niantic julkaisi uuden ominaisuuden beetatestiin, jonka avulla pelin pelaamisesta voi tulla jatkossa mielekkäämpää myös kaupunkialueiden ulkopuolella. Ominaisuus mahdollistaa pelaajien, jotka ovat pelissä tasolla 40 tai yli, ehdottaa paikkoja uusiksi pokéstopeiksi. Ehdotukseen pitää lisätä valokuva ja kuvaus paikasta, jota toivoo lisättäväksi peliin. Ehdotukset arvioi toiset kokeneet pelaajat, jotka ovat mukana Nianticin Ingress Operation Portal Recon-projektissa.

Niantic kertoo Pokémon Go:n oppaassa, että soveltuviksi pokéstopeiksi sopivat hyvin "puistot, kirjastot sekä julkiset paikat joilla on tarina, historia tai muuta kulttuurista arvoa. Myös patsaat ja muu uniikki kaupunkiarkkitehtuuri soveltuu pokéstopiksi."

Pelaaja pystyy ehdottamaan vain tietyn määrän paikkoja päivässä, mutta jos ehdotuksia jää käyttämättä päivän aikana ne on mahdollista käyttää myös tulevaisuudessa. Jäljellä olevien ehdotusten määrä näkyy asetukset-valikossa.Niantic ei kerro koska ominaisuus olisi mahdollisesti tulossa muihin maihin, kuten Suomeen, mutta lupaa tiedottaa kun beetatestaus laajenee.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Pörö (vahvistamaton)

1

"40 tai yli", ei taida kirjoittaja tietää että 40 taso on korkein mitä voi saavuttaa. Putouksessa se oli sketsihahmon vitsinä että tason 41 kouluttaja, jos siitä erehdys juontaisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.