Pelipuhelin saa jatkoa: Kuvassa tuleva Razer Phone 2

Puhelinvertailu

Pelipuhelin saa jatkoa: Kuvassa tuleva Razer Phone 2
Viime vuonna esitelty Razer Phone oli ensimmäinen pelilaiteyhtiön valmistama älypuhelin. Siltä pohjalta laite oli erinomainen, vaikka paljon puutteita sisälsikin.

Pelaajille tarkoitettuna laitteena se sisältää muun muassa erinomaisen 120 hertsin näytön, äänekkäät stereokaiuttimet ja tietysti paljon suorituskykyä.

Vuodessa on kuitenkin tapahtunut paljon, joten tietysti Razerilta odotetaan jo uutta, paljon tehokkaampaa mallia. AndroidHeadlines onkin onnistunut saamaa käsiinsä kuvan tulevasta Razer-puhelimesta.

Mikäli vuotanut kuva vaikuttaa aivan viimevuotiselta laitteelta, niin ei tarvitse hieraista silmiä, Razer Phone 2 nimittäin vaikuttaa olevan liki identtinen edeltäjämalliin nähden.

Vaikka viime vuoden Razer Phone olikin hyvä puhelin, monien mielestä yksi vuoden kohokohdista, niin yhtiöltä olisi odottanut pientä viilausta.

AndroidHeadlines onkin laittanut kaksi laitetta vierekkäin (Razer Phone 2 oikealla), ja vain aivan tarkkaavaisimmat huomaavat mitään eroa. Pieni muutos on tapahtunut etukameran järjestelyssä, mutta huomaatko mitään muuta eroa?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.