Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

PUBG Mobile sai päivityksessä uuden kartan ja muuta uutta

Puhelinvertailu

PUBG Mobile sai päivityksessä uuden kartan ja muuta uutta
PUBG Mobile on yksi suosituimpia älypuhelinpelejä tämän vuoden puolella ja kamppailee tietysti tiukasti Battle Royale -pelaajista huippusuositun Fortniten kanssa niin mobiilissa kuin muillakin pelilaitteilla.

Nyt PUBG Mobileen on julkaistu uusi päivitys, jota pelin Twitterissä jo mainostettiin muutama päivä sitten. Päivityksen merkittävintä antia on uusi kartta.

Kyseessä on tietysti Sanhok, joka on ollut suosiossa PUBG:n PC-pelaajien keskuudessa. Kenties vietnamilaismaisemia muistuttava saari tarjoaa lähietäisyyden taisteluun soveltuvaa maastoa ja toimintaa siten muita karttoja enemmän.

Päivityksessä tulee mukana myös harvinainen hätäraketin ampuva valopistooli, jolla pystyy kutsumaan lähistöön airdrop-paketin tai tarpeen tullen uuden panssaroidun UAZin.

Lisäksi pelin huijauksen estoa on parannettu.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.