Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kertoi lokakuun tilaisuudesta, tulossa vielä uusia Galaxy-puhelimia

Puhelinvertailu

Samsung kertoi lokakuun tilaisuudesta, tulossa vielä uusia Galaxy-puhelimia
Kun Samsung esitteli Galaxy Note9:n, niin katseet kääntyivät jo seuraavaan Samsungin huippujulkaisuun, Galaxy S10:een (SX?), ensi vuoden puolella.

Tulossa on kuitenkin vielä jotain lehdistötilaisuuden arvoista, sillä yhtiö on juuri julkaissut kiusoittelevan promokuvan.

Kuvassa lukee yksinkertaisesti "4x fun, A Galaxy Event", joka on helppo tulkita viittaamaan tietysti Galaxy-älypuhelimeen ja sen nelinkertaiseen zoomiin, mutta mm. Android Central arvelee, että kyseessä on neljä kameraa.

Samsung on kuitenkin tarjonnut myös hieman lisää kuvausta, jossa kerrotaan, että uusin Galaxy laite mahdollistaa "uusia tapoja itsensä ilmaisemiseen".

Puhelimet ovat todennäköisesti Galaxy A -sarjan laitteet (kuvassa edellisvuoden Galaxy A8), johon kenties "A Galaxy Event" viittaa. Nämä julkaistaan perinteisesti loppuvuonna. Näiden tietojen perusteella voidaan odottaa, että laitteista löytyy tällä kertaa enemmän kameraosaamista.Tapahtuma pidetään lokakuun 11. päivä, eli pari päivää Googlen Pixel-tapahtuman jälkeen, ja striimataan verkkoon.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.