Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 12 julkaistu – Tämä on uutta

Manu Pitkänen

iOS 12 julkaistu – Tämä on uutta
Applen on julkaissut iOS 12 -käyttöjärjestelmän valmiin version. Uusi ohjelmisto on ladattavissa kaikille Applen laitteille, joihin myös iOS 11 on saatavilla. Toisin sanoen iOS 12 on asennettavissa iPhone 5s:ään (ja sitä uudempiin malleihin), iPad miniin, iPad Airiin (ja näitä uudempiin tabletteihin) sekä kuudennen sukupolven iPod touchiin.

Ennen päivitystä, ota laitteestasi varmuuskopio. Tämän jälkeen voit aloittaa asentamisen iOS:n Asetukset-soveluksen kautta: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys. Kannattaa varmistaa, että laitteesta löytyy tarpeeksi virtaa onnistuneen asennusprosessin läpivientiin.

Vanhojen laitteiden näkökulmasta tervetullein uudistus on ohjelmiston suorituskykyyn tehdyt isot optimoinnit. Sovellusten luvataan käynnistyvän huomattavan paljon nopeammin ja ohjelmiston sisäiset toiminnot aina näppäimistöstä lähtien reagoivat käskyihin vikkelämmin. Siri Shotcuts -ominaisuus taas helpottaa rutiinitoimenpiteiden automatisointia ja lisäksi käyttöjärjestelmästä löytyy ruutuajanseuranta, joka huomauttaa pelien tai some-sovellusten liikakäytöstä.Laajennetun todellisuuden hyödyntämiseen tarkoitettu ARKit on päivittynyt uuteen versioon, joka mahdollistaa aiempaa näyttävämpien sisältöjen käytön peleissä tai hyötyohjelmissa. Apple Maps -karttaohjelmistoon on vuorostaan lisätty uusi moottori, joka esittää täsmällisemmin esimerkiksi viheralueisiin liittyviä yksityiskohtia. Hauskuutta lisää uudet Animoji-hahmot sekä mahdollisuus luoda omaa ulkonäköä jäljitteleviä Memoji-hahmoja.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.