Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Katso kuvat – Valokuvaajat testasivat iPhone XS:n kameran

Manu Pitkänen

Katso kuvat – Valokuvaajat testasivat iPhone XS:n kameran
Joka vuosi uusien iPhonien julkaisun jälkeen Apple antaa muutamille ammattivalokuvaajille mahdollisuuden päästä testaamaan puhelimien kameroiden kykyjä. Niin myös tänäkin vuonna – iPhone XS:n kameraa testasivat matkakuvaaja Austin Mann sekä Valkoisen talon entinen valokuvaaja Pete Souza.

Austin Mann testasi iPhone XS:n kameraa Sansibarissa. Kuviin taltioitui paikallisia eläimiä ja kasveja, rantaelämää ja purjehtemista. Olosuhteet olivat valokuvaamisen kannalta otolliset, sillä aurinko näyttää paistaneen kirkkaalta taivaalta. Kameran kenno ei päässyt kuitenkaan helpolla, sillä useissa kuvissa kennon dynamiikka laitettiin koetukselle.

Näytekuvat löytyvät PetaPixel-verkkosivustolta. Täysresoluutiokuvat on ladattu Flickriin.

Todellisia hämärässä otettuja kuvia löytyy vuorostaan Souzan ottamasta kuvagalleriasta. Kuvissa nähdään Washington D.C.:n nähtävyyksiä sekä museoissa, gallerioissa ja puutarhoissa esillä olleita kohteita. Osa kuvista on editoituja. Souzan kuvat löytyvät Daily Mailin artikkelista.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.