Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube Gaming -sovelluksen kehitys loppuu – Täältä löydät pelivideot jatkossa

Manu Pitkänen

YouTube Gaming -sovelluksen kehitys loppuu – Täältä löydät pelivideot jatkossa
YouTube lähti pelivideoihin mukaan hieman myöhässä, minkä takia Twitch on päässyt kasvamaan nykyiseen kokoluokkaansa videopalveluna. YouTube on yrittänyt kampittaa Twitchiä omalla YouTube Gaming -palvelulla, josta lanseerattiin myös oma erillinen mobiilisovellus vuonna 2015.

YouTube on kuitenkin nyt päättänyt lopettaa kokonaan YouTube Gaming -sovelluksen kehittämisen. Sen sijaan pelivideoiden katsojat ohjataan YouTube.com/Gaming-verkko-osoitteeseen. Nettivideopalvelun pelisisältöjen johtaja Ryan Wyattin mukaan YouTubella on yli 200 miljoonaa pelivideoiden katsojaa, mutta YouTube Gaming -sovellusta käytti vain murto-osa heistä.

Tästä syystä sovelluksen kehitys päätettiin lopettaa kokonaan ja se korvataan emopalvelun kylkeen avatulla osiolla. Sensor Towerin analyysin mukaan YouTube Gaming -sovellus ehti kerryttää noin 11 miljoonaa latauskertaa iOS:llä ja Androidilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.