Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Keskihintainen älypuhelin hakusessa? Tällaisia ominaisuuksia saa noin 200 eurolla

Manu Pitkänen

Keskihintainen älypuhelin hakusessa? Tällaisia ominaisuuksia saa noin 200 eurolla
Tällä viikolla Samsungilta putkahti uusi Galaxy A7 -älypuhelin, mutta keskihintaisten puhelimien anti ei jäänyt siihen. Yhtiö nimittäin paljasti uudet J-sarjan Galaxyt, jotka hintansa puolesta sijoittuvat 200 euron tietämille.

Galaxy J6+:ssa ja Galaxy J4+:ssa on kuuden tuuman HD+ Infinity-näyttö, jossa on pyritty minimoimaan näytön ympäröivien reunusten leveys. Kookkaan näytön ansiosta uudet J-sarjan älypuhelimet tukevat Split Screen -ominaisuutta eli kahta sovellusta voi tarvittaessa käyttää samanaikaisesti. Molemmat puhelimet sisältävät kasvojentunnistukseen perustuvan lukituksen avausmekanismin, mutta Galaxy J6+ varustelutasoa täydentää Galaxy A7:ltä peritty virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija.

Galaxy A7:n tavoin Galaxy J6+:ssa on myös kaksoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin (A7:ssä 24 megapikselin) ja 5 megapikselin kennoista. Molempien kennojen eteen on istutettu f/1,9 aukkoluvun objektiivi. J4+:ssa on tavanomainen 13 megapikselin kennosta koostuva kamera (f/1,9). Sekä Galaxy J6+:ssa että Galaxy J4+:ssa on neliytiminen 1,4 gigahertin suoritin. Käyttömuistia J6+:ssa on kolme gigatavua ja J4+:ssa kaksi gigatavua.Galaxy J4+ tulee Suomessa myyntiin kultaisena ja mustana. Galaxy J6+ tulee myyntiin harmaana ja mustana värivaihtoehtona. Suositushinnat J4+ 179 €, J6+ 239 €. Myynti alkaa 8. lokakuuta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.