Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pressikuvat vuotivat – Tältä Googlen Pixel 3 -puhelimet näyttävät

Manu Pitkänen

Pressikuvat vuotivat – Tältä Googlen Pixel 3 -puhelimet näyttävät
Lokakuun 9. päivänä järjestettävässä lehdistötilaisuudessa Googlella ei ole kovin paljoa mahdollisuuksia yllättää – ainakaan puhelinjulkistuksilla. Tulevien Pixel 3- ja Pixel 3 XL -puhelimien tiedot ovat nimittäin vuotaneet jo moneen kertaan kesän ja syksyn aikana. Tuoreimmassa vuodossa puhelimet nähdään virallisten lehdistökuvien ilmentäminä.

WinFuture-verkkosivuston julkaisemissa kuvissa puhelimet nähdään edestä, takaa ja sivusta – ja Pixelit näyttävät juuri sellaisilta kuin ne aiemmissakin vuodoissa ovat näyttäneet. Kuvista nähdään sekin, että Pixelit tulevat myyntiin mustana ja valkoisena värivaihtoehtona. Tallennustilaa on tarjolla ainakin 64 gigatavua. Suorittimena käytetään Qualcomm Snapdragon 845:tä. Käyttömuistia on neljä gigatavua.

Pixel 3 -puhelimien myötä Googlekin siirtyy iPhone X -tyyliseen muotoiluun, jossa näytön suoraa yläreunaa puhkoo leveämpi etukamerapaikka.

Ensi kuussa kuulemme milloin ja mihin hintaan Android 9.0 Pie -pohjaiset puhelimet tulevat oikein myyntiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.