Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Go ylitti kahden miljardin dollarin rajapyykin

Jami Virtanen

Pokémon Go tahkoo edelleen rahaa – järjetön rajapyykki ylittyi!
Vuonna 2016 julkaistu Pokémon Go on tuottanut kaksi miljardia dollaria.
Vain Supercellin Clash of Clans sekä Machine Zonen Game of War: Fire Age ovat ylittäneet vastaavan rajapyykin nopeammin.

Vaikka peli jäi monelle Suomessakin yhden kesän ihmeeksi ja keräsi suurimmat otsikot vuonna 2016, se edelleen kerää pelaajia ja rahaa myös vuonna 2018. Kahden miljardin dollarin rajapyykki ylittyi 811 päivää julkaisun jälkeen. Kun huomioon otetaan, että ensimmäisen miljardiin meni 302 päivää, on peli onnistunut tuottamaan Nianticille, pelinkehittäjille, hyvin, vaikka se ei enää olekaan päivittäin otsikoissa ja latauslistojen kärkipaikoilla.

Pelaajat edelleen pelaavat ja kuluttavat rahaa peliin. Elokuussa peli oli kolmanneksi tuottavin mobiilipeli Yhdysvaltojen markkinoilla. Kesäkuussa aktiivisten pelaajien määrä oli korkeimmillaan sitten heinäkuun 2016. Suomessa Pokémon Go on Applen App Storen ladatuimpien pelien listan sijalla 22 ja Googlen Play-kaupan tuottavimpien sovellusten listalla sijalla 2.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.