>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei tuo Mate 20 liten myyntiin alkukuusta

Puhelinvertailu

Huawei tuo Mate 20 liten myyntiin alkukuusta
Huawei on paljastanut, että sen IFA-messuilla esitelty Mate 20 lite -malli saapuu myyntiin ensi kuun ensimmäisenä päivänä.

Mate 20 lite muistuttaa kovasti yhtiön huippumalleja muotoilultaa, mutta tarjoaa budjettiratkaisun hieman rajoitetulla tekniikalla. Mate 20 lite tarjoaa mm. 6,3 tuuman Full HD+ -kosketusnäytön, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavun microSD-muistikortilla laajennettavan tallennustilan.

Akku on 3750 mAh kokoinen ja tukee yhtiön omaa pikalatausta. Kiinalaisyhtiön mukaan heidän uutuuslaitteensa on erityisen hyvä business-puhelimeksi ja on osa Googlen Android Enterprise Recommended -ohjelmaa.

Huippumalleista poiketen laitteessa on kuitenkin keskitason Kirin 710 -järjestelmäpiiri, joka ei tarjoa aivan samanlaista suorituskykyä kuin esimerkiksi P20-huippumallit tai Honor 10.

Toki hinnassa sen näkeekin ja Mate 20 lite onkin huippulaitteita huomattavasti edullisempi. Hinnat alkavat jälleenmyyjillä 349 eurosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.