Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube-päivittyi – Nurmikot on leikattu ja HDR-tuki lisätty iPhone XS:lle

Manu Pitkänen

YouTube-päivittyi – Nurmikot on leikattu ja HDR-tuki lisätty iPhone XS:lle
YouTuben iOS-sovelluksen tuoreimpaan versioon on lisätty tuki HDR-videoiden toistolle Applen uusimmissa iPhone-malleissa. Sovellusta ei ehditty päivittää iPhone XS:n julkaisupäivänä viime viikon perjantaina, mutta nyt ominaisuus on lisätty sovellukseen. Seikasta ei löydy mainintaa sovelluksen muutoshistoriasta, vaan ominaisuuden laittoi merkille AppleInsider.

YouTuben iOS-sovelluksesta on löytynyt tämän vuoden toukokuusta lähtien HDR-tuki Applen viimevuotisille laitteille, kuten iPhone X:lle, 8 Plussalle, 8:lle ja iPad Prolle. Tällä viikolla tuettujen laitteiden listaa laajennettiin uusimmilla iPhoneilla.

Muutoshistoriassa muutoksesta ei kuitenkaan pukahdeta, vaan uusimmassa 13.37-versiossa mainitaan ainoastaan bugikorjaukset ja suorituskyvyn parannukset. Insinöörit ovat ilmeisesti myös leikanneet nurmikot ja vieneet roskat pihalle uusinta versiota koodatessaan. HDR-toisto aktivoituu automaattisesti mikäli sisältö sitä tukee. 4K-tarkkuutta YouTuben iOS-sovellus ei tue.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.