YouTube-päivittyi – Nurmikot on leikattu ja HDR-tuki lisätty iPhone XS:lle

Manu Pitkänen

YouTube-päivittyi – Nurmikot on leikattu ja HDR-tuki lisätty iPhone XS:lle
YouTuben iOS-sovelluksen tuoreimpaan versioon on lisätty tuki HDR-videoiden toistolle Applen uusimmissa iPhone-malleissa. Sovellusta ei ehditty päivittää iPhone XS:n julkaisupäivänä viime viikon perjantaina, mutta nyt ominaisuus on lisätty sovellukseen. Seikasta ei löydy mainintaa sovelluksen muutoshistoriasta, vaan ominaisuuden laittoi merkille AppleInsider.

YouTuben iOS-sovelluksesta on löytynyt tämän vuoden toukokuusta lähtien HDR-tuki Applen viimevuotisille laitteille, kuten iPhone X:lle, 8 Plussalle, 8:lle ja iPad Prolle. Tällä viikolla tuettujen laitteiden listaa laajennettiin uusimmilla iPhoneilla.

Muutoshistoriassa muutoksesta ei kuitenkaan pukahdeta, vaan uusimmassa 13.37-versiossa mainitaan ainoastaan bugikorjaukset ja suorituskyvyn parannukset. Insinöörit ovat ilmeisesti myös leikanneet nurmikot ja vieneet roskat pihalle uusinta versiota koodatessaan. HDR-toisto aktivoituu automaattisesti mikäli sisältö sitä tukee. 4K-tarkkuutta YouTuben iOS-sovellus ei tue.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Oppo A16s – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10
279 € CDON
699 € Kärkkäinen
979 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.