Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 7 plus sai uuden Android Pien: Uudistuksia käyttöliittymään, akkuun ja hyvinvointiin

Puhelinvertailu

Nokia 7 plus sai uuden Android Pien: Uudistuksia käyttöliittymään, akkuun ja hyvinvointiin
Nokia puhelinten taustalla oleva HMD Global on onnistunut lyhyessä ajassa vahvistamaan paikkansa yhtenä maailman parhaiten Android-päivityksiä tarjoavana älypuhelinyhtiönä.

HMD:n Nokia-puhelimet saavat päivitykset liki pitäen aina ensimmäisten joukossa, joka tietysti kannustaa käyttäjiä sijoittamaan kyseisen valmistajan puhelimiin. Nyt yhtiö on tuonut uuden Android Pie -käyttöjärjestelmäpäivityksen keskihintaiselle puhelinmallille.

Päivitys on lähtenyt tänään jakeluun Nokia 7 plussalle, joka on siten yhtiön ensimmäinen Android Pie -versiolla varustettu laite.

Päivityksen myötä Nokia 7 plus -käyttäjät pääsevät nauttimaan mm. uudistuneesta elepohjaisesta navigoinnista, parannetusta moniajonäkymästä, digitaalisen hyvinvoinnin sovelluksesta sekä paremmin optimoidusta akkukestosta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.