Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotify yhdistyy nyt Google Mapsiin sekä Androidilla että iPhonella

Petteri Pyyny

Spotify yhdistyy nyt Google Mapsiin sekä Androidilla että iPhonella
Spotify ja Google ovat syventäneet yhteistyötään ja sen tuloksena Spotifyn toisto onnistuu suoraan myös Google Maps -sovelluksesta.

Spotify on jo aiemmin tehnyt yhteistyötä toisen navigaattorisovelluksen, Wazen kanssa, mutta Google Maps on yhtiölle luonnollisesti isoin mahdollinen kumppani navigoinnin saralla. Uudistus, joka on saatavilla samantien, tuo Spotifyn toiston osaksi Googlen navigaattorinäkymää.

Navigaattorinäkymässä näkyy nyt alareunassa Spotifyn kautta sillä hetkellä toistettava biisi sekä yksinkertaiset edellinen kappale, seuraava kappale sekä toisto/pysäytys -painikkeet. Myös ääniohjaus ja Spotifyn musiikin toisto ovat paremmin limittyneeet toisiinsa, eli musiikki katkeaa Google Mapsin ääniohjauksen ajaksi.

Spotify Google Mapsissa


Spotifyn mukaan syynä uudelle aluevaltaukselle on havainto, että ihmiset kuuntelevat enenevissä määrin Spotfya autossaan ja korvaavat sillä perinteiset radiokanavat ja CD-levyt. Auton viihdejärjestelmän tärkeimmäksi osaksi onkin pikkuhiljaa muodostumassa Bluetooth-yhteys, jolla puhelimen saa kytkettyä äänentoistoon kiinni.Ominaisuuden saa käyttöönsä päivittämällä sekä Spotifyn että Google Mapsin uusimpaan versioonsa. Intergraatio tulee saataville sekä iOS- että Android-käyttäjille.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.