Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutta tietoa Suomen myydyimmistä puhelimista – Näitä ostetaan Gigantista

Manu Pitkänen

Uutta tietoa Suomen myydyimmistä puhelimista – Näitä ostetaan Gigantista
Eilen uutisoimme suomalaisten operaattoreiden julkaisemista syyskuun myyntilistoista, jotka kuvastavat hyvin suomalaisten mieltymyksiä puhelimiin liittyen. Vuosia asiaa on jouduttu tarkastelemaan lähinnä operaattoreiden listojen kautta, mutta eilen listansa julkaisi yllättäen myös Gigantti.

Operaattoreista riippumattomasta listasta voidaan kuitenkin päätellä se, että Gigantin asiakaspohja ostaa hyvin pitkälle samoja asioita kuin suomalaisten operaattoreidenkin asiakkaat. Painotukset ovat tietysti kullakin jälleenmyyjällä erilaisia, esimerkiksi Telialla korostuu iPhonien hyvä myynti, kun taas DNA:sta on tullut Huawein myyjä.

Gigantin myyntilistan kärjen valloittivat Huawein P Smart sekä tarjouksessa ollut Samsungin Galaxy A8. Syyskuussa myyntiin tullut Applen iPhone XS ylsi myös top 10:een, kuten myös vanhemmat iPhone 8 ja iPhone SE.

  1. Huawei P Smart
  2. Samsung Galaxy A8
  3. Huawei P20 Lite
  4. iPhone 8
  5. Huawei Y6 2018
  6. iPhone SE
  7. iPhone XS
  8. Samsung Galaxy S8
  9. Nokia 6.1
  10. Huawei Nova 3

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.