Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi OnePlus tulee pian myyntiin – Tältä se näyttää

Manu Pitkänen

Uusi OnePlus tulee pian myyntiin – Tältä se näyttää
Kiinalaisen OnePlussan puhelimia odotetaan Suomessa kuin Kuuta nousevaa – ainakin myyntilistojen perusteella. Yhtiön julkaisukalenterista löytyy joka vuodelle kaksi paikkaa uuden puhelimen lanseeraukselle: keväällä ja syksyllä.

Nyt kun ruska on saapunut lehtipuihin Suomessa, niin uutta OnePlussaakin pitäisi saada pian kaupoista. Julkaisu on lähellä, mistä kielii verkkoon päätyneet lukuisat kuvavuodot. Tuorein kuvavuodoista tulee WinFuture.de-verkkosivustolta, joka on julkaissut viralliset lehdistökuvat puhelimen mustista värivaihtoehdoista (kiiltävä ja matta).

Huomiotaherättävintä OnePlus 6T:ssä on näytön yläreunan loven muotoilu. Se on kilpailijoihin nähden selvästi minimalistisempi, irtoavaa vesipisaraa muistuttava muotoilu peittää alleen vain etukameran kohdan. Muotoilullisesti puhelimen etupuoli näyttää Oppon elokuussa julkaisemaa R9:ää – Oppolla ja OnePlussalla on sama emoyhtiö, joten muotoilun kierrättäminen on pikemminkin odotusarvo.OnePlus 6T tulee myyntiin näillä näkymin lokakuun 17. päivänä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.